Πιστοποίηση EMCC

EMCC CertificateEMCC Senior Certificate

Σπούδασα Νομική στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ) και για πολλά χρόνια άσκησα μάχιμη δικηγορία. Συνεργάστηκα με δικηγορικά γραφεία, ναυτιλιακές εταιρίες, κατασκευαστικές και ασφαλιστικές εταιρίες (ως συνεργάτιδα δικηγόρος στα νομικά τμήματα).

Σπούδασα life coaching και συμβουλευτική στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου από όπου πιστοποιήθηκα ως Practitioner Coach/Mentor μετά από άσκηση και διπλωματική εργασία. Συνέχισα με επιπλέον σπουδές στο life coaching στην Coaching Evolution International London Academy. Πιστοποιήθηκα, μετά από εξετάσεις από τον EMCC global (παγκόσμιο φορέα coaching).

Εκπαιδεύθηκα στον NLP (νευρογλωσσικός προγραμματισμός) στην Ithaca Global Coaching Academy και πιστοποιήθηκα ως practitioner NLP από τον Richard Bandler (δημιουργό του NLP).

Έχω πιστοποιηθεί στο mindfulness για ενηλίκους αλλά και για παιδιά και εφήβους. Τεχνικές ενσυνειδητότητας που βοηθάνε στη μείωση του άγχους, μείωση αρνητικών σκέψεων, καλυτέρευση υπνου και αύξηση της επίγνωσης.

Έχω παρακολουθήσει πολύμηνες εκπαιδεύσεις που αφορούν συναισθηματική νοημοσύνη, αυτοεκτίμηση, συμβουλευτικές συνεδρίες, κοινωνική ανθρωπολογία, ψυχολογία εφήβων και παιδιών και άλλα μικρότερης διάρκειας.

Είμαι διαπιστευμένη Life Coach και πιστοποιημένη practitioner του NLP (νευρογλωσσικός προγραμματισμός).

Πιστοποίηση NLP

NLP Certificate

Οι κύριες πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις μου είναι:

  • "Individual Accreditation EMCC Global" στο life coaching από τον παγκόσμιο φορέα coaching τον EMCC Global (περήφανη καθώς ελάχιστοι coachees έχουν αυτή την πιστοποίηση),
  • "Licensed Practitioner of Neuro-Linguistic Programming" στο NLP (νευρογλωσσικό προγραμματισμό) από τον δημιουργό του NLP τον Richard Bandler,
  • "Πιστοποιητικό εξειδίκευσης στο life coaching και στη συμβουλευτική" από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου,
  • "mindfulness and meditation therapy for professionals" από το institute mandala της ψυχολόγου Κατερίνας Κανελλοπούλου και
  • "teaching mindfulness to teens and kids".

Είμαι ενεργό μέλος του EMCC (european mentoring and coaching council) και του HCCMA (hellenic coaching counseling mentoring association).

Πιστοποίηση Πανεπιστήμιο Αιγαίου

AIGAIO Certificate

Είναι απαραίτητες οι πιστοποιήσεις και κυρίως η διαπίστευση του coach από παγκόσμιο φορέα; Ναι, φυσικά!! Το να έχει ένας coach πιστοποιήσεις και διαπιστεύσεις σημαίνει ότι: έχει αξιολογηθεί από παγκόσμιο φορέα, έχει εκπαιδευθεί από αναγνωρισμένο φορέα, έχει επάρκεια γνώσεων και δεξιοτήτων. Επίσης ότι ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας και ελέγχεται από τους φορείς. Ότι βρίσκεται σε συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσω εποπτειών, mentoring κλπ. Ότι είναι μέλος διεθνών κοινοτήτων και παρακολουθεί τις εξελίξεις, παρακολουθεί τα τρέχοντα γιατί ανήκει σε μια μεγάλη κοινότητα όπου γίνονται webinars, trainings κλπ. Όλα αυτά είναι απαραίτητα εχέγγυα για το συγκεκριμένο επάγγελμα. Δημιουργούν μια ασφάλεια στον πελάτη-coachee ότι ο/η coach με τον οποίο/την οποία θα συνεργαστεί, έχει αξιολογηθεί για την επάρκεια των γνώσεων και δεξιοτήτων του/της και θα προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών!