Γεια!

Είμαι η Νανά Συγκούνα.

EMCC Accredited Life Coach, NLP Practitioner και Δικηγόρος.

Νανά Συγκουνα

About me

Από μικρή ήμουνα με ένα "γιατί" στα χείλη. "Γιατί το αυτοκίνητο πάει τόσο γρήγορα;" "Γιατί οι άνθρωποι έχουμε διαφορετικά χρώματα;" Μεγαλώνοντας, τα "γιατί" μου βρήκαν πρόσφορο έδαφος να μετουσιωθούν σε καίρια ερωτήματα στον χώρο της δικηγορίας. Ναι, έγινα Δικηγόρος και τα "γιατί" έγιναν η αρχή για να δικαιωθούν πολλοί.

Μετά από αρκετά χρόνια στη μάχιμη δικηγορία τα "γιατί" έγιναν "πώς". Πώς θα γίνω καλύτερη; Πώς θα γίνω ευτυχισμένη; Πώς θα αξιοποιήσω τις δυνάμεις μου, τις δεξιότητες μου; Πώς θα καλλιεργήσω καινούριες; Πώς θα έχω καλύτερες σχέσεις; Πώς θα επικοινωνώ αποτελεσματικότερα με τους γύρω μου;

"Πώς" τα οποία με βοήθησαν να βρω λύσεις σε πολλά θέματα και να αλλάξω. Να αλλάξω τρόπο σκέψης, να αλλάξω επαγγελματική πορεία! Ναι, έγινα life coach! Και μάλιστα διαπιστευμένη Life Coach από τον παγκόσμιο φορέα coaching EMCC!! Έγινα και Licensed NLP practitioner, πιστοποιημένη από τον δημιουργό του NLP Richard Bandler!(Βιογραφικό)

Είμαι η Νανά Συγκούνα, Life Coach, NLP Coach, Mindset Coach, Δικηγόρος,σύζυγος,μαμά 2 υπέροχων κοριτσιών. Είμαι έτοιμη να σε βοηθήσω να αλλάξεις τη ζωή σου!!

Νανά Συγκούνα

Σαν δικηγόρος ήρθα σε επαφή με πολύ κόσμο. Ανθρωποκεντρικό επάγγελμα η δικηγορία όπως και το coaching! Γνώρισα ανθρώπους με παραβατικές συμπεριφορές. Είδα ανθρώπους να διαλύουν οικογένειες, ανθρώπους να είναι δυστυχισμένοι. Ανθρώπους να οδηγούνται σε πράξεις απελπισίας και απογοήτευσης, πράξεις με τις οποίες χάλασαν τη ζωή τους και τη ζωή άλλων. Ανθρώπους αποστασιοποιημένους από χαρές της ζωής.

Είδα ανθρώπους γεμάτους θυμό και πίκρα, που ξέσπασαν σε συνανθρώπους τους αδικώντας τους, προκαλώντας ζημιές, πληγώνοντας τους. Γνώρισα ανθρώπους που βασανίζονταν με ενοχές, που προσπαθούσαν να δώσουν συγχώρεση, να δείξουν αγάπη αλλά δεν ήξεραν τον τρόπο και δε μπορούσαν να βρουν ισορροπία στη ζωή τους.

Συνειδητοποίησα ένα πράγμα… ότι αν αυτοί οι άνθρωποι είχαν δουλέψει με τον εαυτό τους, αν είχαν μάθει τον τρόπο να ικανοποιούν προσωπικές τους ανάγκες, αν είχαν εκπαιδευτεί στο να βρίσκουν ουσιαστικές και παραγωγικές λύσεις στα προβλήματα τους, αν είχαν μάθει να επικοινωνούν σωστά, αν είχαν εκπαιδευτεί στη θετική σκέψη, δε θα έφταναν στα δικαστήρια, δε θα έφταναν σε παραβατικές συμπεριφορές, δε θα κατέστρεφαν τη ζωή τους. Αν είχαν την κατάλληλη στήριξη, την κατάλληλη ώθηση...

Αν είχαν μάθει να βάζουν στόχους και τον τρόπο να τους πετυχαίνουν... Αν είχαν μάθει να διαχειρίζονται τα συναισθήματα τους και τις σχέσεις τους με τους άλλους... Αν είχαν μάθει να επικοινωνούν αποτελεσματικά, αν είχαν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους όλα θα ήταν διαφορετικά! Αν είχαν την κατάλληλη στήριξη...

Και το αποφάσισα. Θα γινόμουν αυτή "η στήριξη"! Πάντα ήθελα να βοηθάω τους ανθρώπους. Θα γινόμουν αυτή που θα βοηθούσε πρώτα τον εαυτό της και ύστερα τους συνανθρώπους της, να βρούμε τον καλύτερο εαυτό μας και να έχουμε μια ήρεμη, ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή.

Και δέχθηκα πρώτα εγώ η ίδια coaching. Και εκπαιδεύτηκα και σπούδασα ξανά! Και κατάλαβα ότι όλα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους. Και η ζωή μου άλλαξε! Άφησα πίσω μου το άγχος, ξεπέρασα περιοριστικές πεποιθήσεις και άρχισα να ζω ουσιαστικά, κάτι που πριν ανέβαλα να κάνω. Αυτά προσπαθώ να πετύχω και με εσένα μέσα από το life coaching. Αυτά θα σε βοηθήσω να πετύχεις μέσα από εσένα!

Τι άλλο θα ήθελες να μάθεις για εμένα, ώστε να γνωρίσεις την coach σου καλύτερα; Λατρεύω τη διά βίου μάθηση και την προσωπική ανάπτυξη και εκπαιδεύομαι συνέχεια. Η οικογένεια μου έχει την πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Λατρεύω τα ταξίδια. Πιστεύω ότι είναι καταπληκτικές εμπειρίες που διαμορφώνουν τρόπο σκέψης, εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας. Μου αρέσει η ποίηση (γράφω ποιήματα),το γράψιμο (ετοιμάζω βιβλίο).

Αγαπώ τους ανθρώπους, τη διασκέδαση με φίλους, το θέατρο, το "ιδιαίτερο" φαγητό. Αγαπώ πολύ τη θάλασσα και το κολύμπι. Δεν τα πάω καλά με την τεχνολογία. Είμαι υπέρμαχος της δικαιοσύνης και της αλήθειας. Πάντα θα αγωνίζομαι για την ελευθερία, κυρίως την ελευθερία του νου, το να έχουμε δικαίωμα επιλογών. Αγαπώ τη ζωή και προσπαθώ να δώσω αξία στην κάθε μέρα μου.

Σαν coach πραγματοποιώ ατομικές συνεδρίες δια ζώσης σε χώρο συνεργασίας στη Νέα Σμύρνη και διαδυκτιακά μέσω skype, messenger, zoom. Επί τρία χρόνια συνεργαζόμουν με συλλόγους στη Γλυφάδα, στον Άλιμο, στο Ελληνικό, στη Νέα Μάκρη και προσπαθούσα να βοηθήσω και να μεταδώσω γνώσεις μέσω life coaching σε groups ενισχύοντας την προσωπική ανάπτυξη των μελών.

Νανά Συγκούνα

Με groups δουλεύω και στο διαδίκτυο. Το 2017 δημιούργησα το blog μου "nana life on life". Θέλησα μέσα από άρθρα που έχουν coaching προσέγγιση να βοηθήσω και να εμπνεύσω ανθρώπους. Αρθρογραφώ ως life coach και στο "thrive global greece" του ομίλου ΑΝΤ1.

Πάντα ήθελα να μάθω τι είναι ευτυχία και πώς κάποιοι άνθρωποι κατορθώνουν να την κατακτήσουν. Κατάλαβα ότι όλα είναι σχετικά με τον τρόπο που σκέφτεται ο άνθρωπος. Κατάλαβα τη δύναμη του ανθρώπινου εγκεφάλου και αισθάνθηκα δέος.

Πιστεύω ότι όλα ξεκινάνε από εμάς τους ίδιους, από το μυαλό μας. Γι αυτό είναι ότι καλύτερο να δουλεύουμε με τον εαυτό μας. Ο νους μας έχει μεγάλη δύναμη και αν αξιοποιήσουμε αυτή τη δύναμη μπορούμε να πετύχουμε πολλά.

Μόνο μέσα από τον εαυτό σου θα καταφέρεις να κάνεις την αλλαγή! Θα καταφέρεις να πετύχεις! Μέσα όμως από τον καλύτερο εαυτό σου!

Σε αυτό θα σε βοηθήσω και με το mindset coaching. Θα "ξαναπρογραμματίσεις" τον εγκέφαλο ώστε να ξεκλειδώσεις όλες τις δυνατότητες σου, ώστε να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου! Γι αυτό και δημιούργησα το πρόγραμμα FYBY: find your best you!!.(FYBY). Ένα πρόγραμμα mindset 12 συνεδριών, το οποίο θα σε βοηθήσει να επαναπροσδιοριστείς, να βρεις την καλύτερη εκδοχή σου και να πετύχεις!

Αν δουλέψεις μαζί μου, ένα είναι σίγουρο: η ζωή σου θα γίνει καλύτερη!! Και θα είναι για πάντα! Με τον πιο ευχάριστο, σύντομο και δημιουργικό τρόπο!!

Έχουν πει για την Νανά:

Πρόσθεσε το δικό σου testimonial :

Παρακαλώ συμπληρώστε ολόκληρο το ονοματεπώνυμο σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το σχόλιο σας

Επικοινώνησε μαζί μου!

Παρακαλώ συμπληρώστε ολόκληρο το ονοματεπώνυμο σας.
Παρακαλώ συμπληρώστε το μήνυμά σας

Εγγράψου στο Newsletter!

Παρακαλώ συμπληρώστε όνομα σας.
Κατάργηση Εγγραφής