Οι Συνεργάτες μου:

Χάρης Χατζής

charis

Ο Χάρης Χατζής είναι ο συνεργάτης στην εταιρία “Nana Sigouna life-mindset-executive coach” όσον αφορά το executive coaching για στελέχη επιχειρήσεων και εταιριών.

Με εμπειρία πολλών ετών ως στέλεχος σε corporate περιβάλλον, με ουσιαστικές γνώσεις σε καθοδήγηση και στήριξη σε ανώτερα στελέχη, c-suite , εταιριών. Με κύριες σπουδές και πτυχίο από το Οικονομικό τμήμα της Νομικής σχολής Αθηνών και μεταπτυχιακό στα χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο (Toronto University of Canada), ενίσχυσε τις συμβουλευτικές του ικανότητες με πιστοποίηση στο coaching από το ΕΚΠΑ.

Εππαγγελματική εμπειρία:

  • 1997-2001 (4 χρόνια)Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην «Σοφοκλέους ΑΕΛΔΕ» (εταιρία λήψης και διαβίβασης χρηματιστηριακών εντολών)
  • 2001-2004 (3 χρόνια) «Δεβλέτογλου Χρηματιστηριακή»- λήψη και διαβίβαση χρηματιστηριακών εντολών και πωλήσεις επενδυτικών προϊόντων
  • 2004-2018 (14 χρόνια) Στέλεχος στο τμήμα δημοσίων σχέσεων και πωλήσεων επενδυτικών προϊόντων στο PRIVATE BANKING ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
  • 2018-2021 (3 χρόνια) MERIT ΕΧΕΠΕΥ τμήμα πωλήσεων επενδυτικών προϊόντων
  • 2021-σήμερα Πρόεδρος της BE WIN portfolio management και συνεργάτης ως executive and leadership coach στην εταιρία coaching “Nana Sigouna life-mindset-executive coach”.
charis

Ως οικονομολόγος και επενδυτικός σύμβουλος έχει το πλεονέκτημα της πλήρους γνώσης και κατανόησης των οικονομικών παραμέτρων που καθορίζουν τον βαθμό αποδοτικότητας κάθε επιχείρησης. Ως σύμβουλος-executive coach έχει καταφέρει να στηρίξει και να οδηγήσει σε αποτελεσματική στοχοθέτηση, αποτελεσματική διαχείριση καταστάσεων και επίλυση προβλημάτων, αρκετές ως σήμερα εταιρίες μέσα από leadership coaching διευθυντικών στελεχών.