ακροπολι
Back to Blog
POSITIVE VIBES
Jul 02 2018

Δημιούργησε το πεπρωμένο σου!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν κοιτάζω το φεγγάρι πιστεύω ότι το σύμπαν με ακούει και εκπληρώνει τις επιθυμίες μου! Και καταλαβαίνω το λόγο που γράφτηκαν τόσα τραγούδια για το φωτεινότερο σώμα του γαλαξία! Έχει μια δύναμη μαγική! Το κοιτάς και σε μαγνητίζει!

Και γιατί να μην έχω ένα φεγγάρι κάθε μέρα στα μάτια μου;! Γιατί να μη νιώθω τη λάμψη, την ενέργεια, τη δύναμη που μου δημιουργεί το φως του; Πώς;

Δημιουργώ τις συνθήκες της ζωής μου!

Αφού ξέρω ότι η δύναμη είναι μέσα μου! Εγώ δημιουργώ τα πάντα! Εγώ δημιουργώ τις συνθήκες τις ζωής μου! Εγώ δημιουργώ το πεπρωμένο μου! Η ζωή είναι 10% οι καταστάσεις που μας συμβαίνουν και 90% οι αντιδράσεις μας σε αυτές τις καταστάσεις, το πώς βλέπουμε εμείς τα γεγονότα!

Δημιούργησε το πεπρωμένο σου!

Άλλαξε τον τρόπο που σκέφτεσαι, άλλαξε την ιεράρχηση των πραγμάτων στη ζωή σου και θα αλλάξουν τα συναισθήματα σου! Θα νιώσεις τη δύναμη και την ενέργεια που νιώθεις όταν κοιτάς το φεγγάρι! Θα είσαι εσύ που κινείς τα νήματα της ζωής σου, που δημιουργείς το πεπρωμένο σου!

Ένα απλό παράδειγμα: καλοκαιράκι, θέλεις να πας στη θάλασσα και ο καιρός είναι χάλια. Στενοχωριέσαι, νευριάζεις, "χαλιέσαι". Θα αλλάξει κάτι; ΟΧΙ! Ο καιρός παραμένει άσχημος και εσύ με άσχημη διάθεση που σε έχει ακινητοποιήσει και δε σε αφήνει να κάνεις κάτι άλλο.

Αν όμως αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις την κατάσταση και που ιεράρχησες τις αξίες σου, τι θα συμβεί; Αν σκεφτείς ότι απλά αλλάζει το πρόγραμμα σου και ότι είναι ευκαιρία να κάνεις άλλα πράγματα που δε θα τα έκανες αν πήγαινες στη θάλασσα; Αν συνειδητοποιήσεις πόσο πιο σημαντικό είναι ότι είσαι υγιής και έχεις επιλογές και εναλλακτικές; Τότε θα αλλάξουν τα συναισθήματα σου, θα είσαι πιο χαρούμενος, πιο ευέλικτος, πιο ήρεμος!

Μην ξεχνάς, οι μικρές νίκες φέρνουν τις μεγάλες νίκες!

"Είμαι η πηγή όλων των συναισθημάτων μου. Κανείς και τίποτα δε μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που νιώθω εκτός από μένα" Anthony Robbins (life coach και συγγραφέας).

Τα πάντα είναι θέμα εκπαίδευσης. Εκπαίδευσε των εαυτό σου να έχεις τον έλεγχο των συναισθημάτων σου. Μάθε να αναγνωρίζεις ανά πάσα στιγμή τι νιώθεις και γιατί. Εκτός των άλλων δε θα χειραγωγείσαι από κανέναν και από τίποτα! Κάνε σκέψεις σωστές, θετικές, δυνατές!

"Ο άνθρωπος δεν είναι παρά το προϊόν της σκέψης του. Αυτό που σκέφτεται σε αυτό μεταμορφώνεται"! Γκάντι.

Share: