blog
Back to Blog
POSITIVE VIBES
May 01 2018

Blog success!!!

Μου άρεσαν "οι κουβέντες" όπως έλεγε η γιαγιά μου. Μου άρεσε να ανταλλάσσω απόψεις με τον κόσμο. Έγινα Δικηγόρος. Μμμμ....περιορίστηκα λίγο από το νομοθετικό πλαίσιο. Έγινα Life Coach. Εκφράστηκα καλύτερα αλλά... ο coachee (ο πελάτης) δίνει τον ρυθμό και το θέμα. Έγινα μαμά. Οι κόρες μου διαμαρτυρήθηκαν ότι τους μιλάω πολύ...Και ναι! Έγινα blogger!

Τώρα πια μπορώ να εκφράζω και να αναλύω τις σκέψεις μου, να μιλάω για τις εμπειρίες μου, να ανταλλάσσω απόψεις, να ακούγεται η φωνή μου από το "σωστό σημείο"!! "Το blog είναι το ιδανικό εργαλείο για να μετατρέψεις τη ροή σε απόθεμα"!

Ήταν κάτι που γύριζε συνεχώς στο μυαλό μου. Μα πώς το κάνουν; Πώς στήνουν ένα blog; Πώς δρομολογείται όλο αυτό; Και τότε, πριν ένα χρόνο περίπου, διάβασα για τα διαδικτυακά μαθήματα blogging της Aspa on line     https://www.aspaonline.gr/

Ποιά είναι η Aspa on line;

Με την Άσπα Τσαμαδή ,  https://aspatsamadi.com/ ,  την Aspa on line δηλαδή, ήμασταν φίλες....στο facebook. Είχα εντυπωσιαστεί από την πορεία της και τα άρθρα στο blog της. Μου είχε κάνει εντύπωση πως μια μαμά, καθηγήτρια φυσικής αγωγής, "έστησε" τελείως μόνη της ένα καταπληκτικό "μαμαδίστικο" blog, ακολουθείται από 27.000 ανθρώπους, έχει μιλήσει στο TEDx, σε τηλεοπτικές εκπομπές, εφημερίδες, περιοδικά, σε εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Αθηνών, του υπουργείου Παιδείας, έχει γράψει e book, και άλλα πολλά. Συνεχίζει την ανοδική πορεία και εξέλιξη της εδώ και 11 ολόκληρα χρόνια!

Όταν λοιπόν είδα ότι κάνει ένα κύκλο μαθημάτων διαδικτυακά για το blogging (κάτι που δεν κάνει κανένας άλλος στην Ελλάδα), το blog success, σκέφτηκα ότι ήταν το πλέον αρμόδιο πρόσωπο να το κάνει και ότι ήταν η ευκαιρία μου! Και... το έκανα! Γράφτηκα στα μαθήματα της! Ήταν από τις πιο σωστές αποφάσεις της ζωής μου!

Γιατί blog;

Σήμερα έχω το blog μου, εκφράζομαι μέσα από αυτό όποτε και όπως εγώ θέλω, μοιράζομαι σκέψεις, γνώσεις, εμπειρίες. Επικοινωνώ, ανταλλάσσω απόψεις. Έχω γνωρίσει τόσους αξιόλογους ανθρώπους, έχουν διευρυνθεί οι ορίζοντες μου με πολλούς τρόπους. Μέσα από τη βασική μου στήλη, το positive vibes, γνωρίζω στον κόσμο το life coaching και ο ιστότοπος μου γίνεται ένα εργαλείο για τη δουλειά μου ως life coach. Βέβαια είναι ακόμη η αρχή (5 μήνες είναι που δημιούργησα το blog μου), έχω πολλά να κάνω! Stay tuned!!

"Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να μοιραστείς τη δουλειά σου και να εκφραστείς, τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα δικό σου μέρος online, ένα μέρος που ελέγχεις, ένα μέρος που δε μπορεί να σου το πάρει κανείς, ένα παγκόσμιο αρχηγείο όπου ο κόσμος θα μπορεί πάντα να σε βρίσκει" Austin Kleon.

 Γιατί "blog success";

Μέσα από αυτό το άρθρο θέλω να σε παροτρύνω να κάνεις το ίδιο! Να προχωρήσεις σε αυτό που σου αρέσει! Μη διστάζεις! Δοκίμασε το! Τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει! Μήπως αυτό που θέλεις είναι το ίδιο που ήθελα κι εγώ; Να φτιάξεις ένα προσωπικό blog; 'Ενα site για την επιχείρηση σου; Να δημιουργήσεις ένα χώρο όπου θα έχει θέση η φωνή σου, η άποψη σου, το ταλέντο σου; Τότε ακολούθησε το νέο κύκλο μαθημάτων για το blogging της Άσπας Τσαμαδή, το "blog success"! Είναι η ευκαιρία σου!

Ναι, κάνω διαφήμιση σε αυτό το καταπληκτικό project της Άσπας. Ξέρεις γιατί; Γιατί το δοκίμασα, ενθουσιάστηκα και πιστεύω ακράδαντα ότι θα σου αλλάξει τη ζωή! Αγαπημένη φίλη, αγαπημένε μου φίλε, σε σέβομαι και είσαι κομμάτι της καθημερινότητας μου πια. Ό,τι σου προτείνω να ξέρεις ότι είναι κάτι που έχω δοκιμάσει, το πιστεύω και με κάποιο τρόπο θα συμβάλλει στο να αλλάξει η ποιότητα της ζωής σου! Εμπιστέψου με!

Τα μαθήματα της Άσπας είναι διαδικτυακά, τα παρακολουθείς όποτε θέλεις, δομημένα υπέροχα, οπτικοακουστικά και σου δείχνουν βήμα-βήμα πως θα στίσεις το blog ή το site σου. Το σημαντικότερο όμως για μένα είναι η κοινότητα που έχουμε δημιουργήσει! Μια κλειστή ομάδα στο facebook, ομάδα πολύ αξιόλογων ανθρώπων με τους οποίους έχουμε γίνει φίλοι. Μία φορά την εβδομάδα συναντιόμαστε διαδικτυακά live και η Άσπα λύνει όλες μας τις απορίες! Τις υπόλοιπες μέρες η επικοινωνία στο group μας παραμένει ζωντανή με καλημέρες, συζητήσεις, ανταλλαγή απόψεων.

Άλλο πολύ σημαντικό; Η ισόβια δέσμευση της Άσπας ότι θα είναι δίπλα μας, να μας υποστηρίζει, να μας βοηθάει. Και έτσι γίνεται! Η Άσπα η φίλη, η δασκάλα είναι πάντα εκεί. Θα απαντήσει άμεσα, private ή στο γκρουπάκι μας. Δοτική, μεταδοτική, ακούραστη! Άσπα θα ήθελα και από εδώ να σου πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Νομίζεις ότι το πιο δύσκολο σε ένα site είναι το τεχνικό κομμάτι; Κι όμως, το πιο δύσκολο θα έλεγα ότι είναι το περιεχόμενο που θα δώσεις, είναι η διάρκεια που θα το κάνεις να έχει! Και σε αυτό το κομμάτι μόνο μια έμπειρη και επιτυχημένη blogger θα σε βοηθήσει!

Τώρα είναι η ευκαιρία σου!

Μην αναβάλλεις για αύριο αυτό που μπορείς να κάνεις σήμερα! Η Άσπα προσφέρει εντελώς δωρεάν:

1) ένα webinar, ένα διαδικτυακό live σεμινάριο για το blogging! Είναι κανονική εκπαίδευση με πλούσιο υλικό! Κάνε εγγραφή ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο. Είναι για 8/5/2018 και οι θέσεις ήδη κλείνονται!

https://aspatsamadi.com/blogsecrets/

2)Επίσης υπάρχει και το 7ήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Άσπας, μέσω e-mail, το οποίο καθοδηγεί τους νέους bloggers. Πάτησε το παρακάτω link:

https://aspatsamadi.com/123blog/

Και μην ξεχνάς: "Αν αναζητάς εκείνον τον έναν άνθρωπο που θα αλλάξει τη ζωή σου, κοίταξε στον καθρέφτη"! Mel Robbins.

Share: