ποδηλατο χρωματιστο
Back to Blog
POSITIVE VIBES
Apr 23 2018

Η ζωή μας μια βόλτα με ποδήλατο!

Βρες τις ισορροπίες σου!

Ανέβα στο ποδήλατο και ξεκίνα! Πρέπει να ισορροπείς γιατί αλλιώς θα πέσεις!

Έτσι και στη ζωή! Βρες τις ισορροπίες σου αλλιώς δε θα μπορέσεις να ξεκινήσεις τη διαδρομή σου. Θα πέφτεις και θα σηκώνεσαι συνεχώς. Θα καθυστερήσεις και δε θα χαρείς τη βόλτα σου!

Μοιράσου με τους κατάλληλους ανθρώπους τη βόλτα σου!

Βρες παρέα για την ποδηλατάδα σου! Θα ευχαριστηθείς περισσότερο τη βόλτα. Θα μοιραστείς τη χαρά της διαδρομής, τα προβλήματα που θα προκύψουν. Θα έχεις κάποιον να σε βοηθήσει σε ό,τι χρειαστείς. Θα αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια.

Έτσι και στη ζωή! Βρες ανθρώπους που θα είναι δίπλα σου και θα μοιραστείτε τις εμπειρίες της "βόλτας". Άνθρωποι που ταιριάζεις, που μπορείς να στηριχτείς σε αυτούς, που θα "δώσεις", που θα "πάρεις"!

Κινήσου! Μην κοιτάς τους άλλους!

Είσαι πάνω στο ποδήλατο; Κινήσου! Αν μείνεις στάσιμος δε θα πας πουθενά, δε θα δεις τίποτα, δε θα υπάρξει βόλτα!

Έτσι και στη ζωή! Αν δεν κινηθείς, δε θα προχωρήσεις, δε θα πας παρακάτω, δε θα εξελιχθείς δε θα κάνεις τη βόλτα της ζωής. Δε θα δεις κάτι καινούριο, δε θα έχεις επιλογές. Απλά θα κοιτάς άλλους να προχωράνε και εσύ...θα τους χαιρετάς!

Βάλε στόχο!

Ωραία! Ισορρόπησες στο ποδήλατο, κινείσαι, έχεις παρέα! Ξεκίνησε η βόλτα σου! Επίλεξε διαδρομή! Βάλε ένα στόχο, ως που θα φτάσεις με το ποδήλατο, σε ποιά διαδρομή θα κινηθείς;

Έτσι και στη ζωή! Επίλεξε στόχους! Αποφάσισε, δράσε! Σχεδίασε βήμα- βήμα τη διαδρομή μέχρι το στόχο και πραγματοποίησε τα όνειρα σου! Με αυτόν τον τρόπο θα πλησιάσεις την ολοκλήρωση σου και θα νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία!

Μην κοιτάς το παρελθόν, κοίτα μπροστά!

Είσαι πάνω στο ποδήλατο, μην κοιτάς πίσω, θα πέσεις! Κοίταξε μόνο για πολύ λίγο, μόνο για να ξαναθυμηθείς την όμορφη διαδρομή! Για να δεις ότι τα κατάφερες και έφτασες ως αυτό το σημείο παρά τις δυσκολίες της διαδρομής και ότι έχεις δυνάμεις και συνεχίζεις!

Έτσι και στη ζωή! Μην κοιτάς πίσω. Μη σκαλίζεις το παρελθόν. Μην αναμασάς τα ίδια. Μην "κολλάς" στο παρελθόν και μην το κάνεις τροχοπέδη για το μέλλον. Κοίτα μπροστά! Μόνο θυμήσου, ποιές ικανότητες σου, ποιές δυνάμεις σου σε βοήθησαν και ξεπέρασες τα εμπόδια κι έφτασες ως εδώ; Μόνο γι αυτό κοίτα λίγο πίσω και ξανά μπροστά!

Πάρε εφόδια!

Στο ποδήλατο σου έβαλες εφόδια για τη διαδρομή; Πήρες τον κατάλληλο εξοπλισμό για τη μεγάλη βόλτα που ξεκίνησες;

Έτσι και στη ζωή! Να έχεις τα κατάλληλα εφόδια στη βόλτα της ζωής σου (παιδεία, αγάπη, ευγένεια, αυτοεκτίμηση, πάθος, ψυχική ανθεκτικότητα, ενσυναίσθηση, υπομονή κλπ.), ώστε να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες της και να φτάσεις στους στόχους σου!

Η ζωή μας μια βόλτα με ποδήλατο!

Είσαι πάνω στο ποδήλατο και προχωράς; Απόλαυσε τη διαδρομή! Τραγούδα και κόψε λουλούδια, με τα πιο έντονα χρώματα, κοίτα τον ήλιο και χαμογέλα! Ρούφηξε τα χρώματα γύρω σου!

Ανέβασε ταχύτητα και κάνε πετάλι. Πρόσθεσε 1 gear ακόμη και δικίμασε τις δυνάμεις σου! Στις ανηφόρες μην κατέβεις από το ποδήλατο. Βάλε δύναμη και συνέχισε. Γιατί εκεί, στο τέλος της ανηφόρας, θα δεις την πιο ωραία θέα, την πιο ωραία ανατολή, την πιο μεγάλη καταπράσινη πεδιάδα που σε περιμένει να την επισκεφθείς!

Πάρε βαθιά ανάσα και συνέχισε! Ρούφηξε τη ζωή, απόλαυσε την, σχεδίασε την!

Share: