Μπαλονια ουρανος
Back to Blog
POSITIVE VIBES
Nov 14 2019

Νιώσε και ζήσε!

Τα συναισθήματα είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους να εμπλουτίσεις τη ζωή σου και να διευρύνεις το συναισθηματικό σου φάσμα. Το συναίσθημα είναι μορφή ενέργειας! Χωρίς συναίσθημα έρχεται η απάθεια, η στασιμότητα. Το συναίσθημα δημιουργεί κίνητρο, ωθεί στη δημιουργία!

Γιατί συναίσθημα; Νιώσε και ζήσε!

Βίωσε όσο πιο πολλά συναισθήματα μπορείς! Και θετικά και αρνητικά! Από όλα έχεις κάτι να πάρεις! Όλα θα σε κάνουν να σκεφτείς, όλα θα σε ενεργοποιήσουν. Αγκάλιασε τα! Αποδέξου τα! Μόνο έτσι θα κατανοήσεις και θα αποδεχτείς τον εαυτό σου! Έτσι θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις τις ανάγκες σου.

Επιπλέον η πληθώρα συναισθημάτων θα σε βοηθήσει να αναπτυχθείς, να εξελιχθείς, να αναλάβεις δράση, να πάρεις αποφάσεις, να κατανοήσεις τους άλλους και να συνυπάρχεις μαζί τους, να προστατέψεις τον εαυτό σου! Τα συναισθήματα θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον εσωτερικό σου εαυτό, να συνδέσεις τη σκέψη με την ψυχή και το σώμα, να ζήσεις!

Τα συναισθήματα είναι γύρω στα 160 (80 θετικά και 80 αρνητικά). Από αυτά 20 (10+10) είναι τα πιο γνωστά. Πόσα από αυτά βιώνεις σε εβδομαδιαία βάση; Πρέπει να είναι τουλάχιστον 10, θετικά και αρνητικά, κατά προτίμηση να υπερισχύουν τα θετικά. Κάνε μια λίστα και μέτρησε, είναι τουλάχιστον 10; Αν όχι βρες τρόπους που θα πυροδοτήσουν συναισθήματα!

Challenge: Πόσα συναισθήματα μπορείς να νιώσεις τις επόμενες 7 ημέρες; Νιώσε και ζήσε! Ζήσε ακόμη πιο όμορφα, ακόμη πιο γεμάτα!

Share: