nana life on life
ηρεμια

POSITIVE VIBES

Η ηρεμία σου είναι επιλογή σου! Μην επιλέξεις κάτι άλλο!

Jan 08 2018

Τετάρτη πρωί επαγγελματικό ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας. Άργησα να ξεκινήσω κι όλα πάνε στραβά και καθυστερώ κι άλλο. Περιμένοντας το μετρό (με χρόνο αναμονής 12΄!!) συνειδητοποιώ ότι θα αργήσω πολύ στην προγραμματισμένη συνάντηση. Φλερτάρω επικίνδυνα με άγχος και θυμό.

Δωρα

POSITIVE VIBES

Ο "νέος επισκέπτης" και τα δώρα του!

Jan 02 2018

Ήρθε, ήρθε! Ανάψαμε τα τζάκια, ρίξαμε φωτοβολίδες για να τον υποδεχτούμε! Σαν καλοί οικοδεσπότες ήμασταν ευγενικοί, φορέσαμε τα επίσημα μας, χαμογελάσαμε, του τραγουδήσαμε, τον καλοπιάσαμε! Ποιον;:: Μα τον καινούριο χρόνο! Καλώς τον δεχτήκαμε! 

χριστουγενα

POSITIVE VIBES

Το "δώρο μου" για τη νέα χρονιά!

Dec 27 2017

Τέλος έτους....αρχή νέου! Ναι, για άλλη μια φορά πέρασε πολύ γρήγορα. Μάλλον επειδή ήταν πολύ όμορφα! Απολογισμός.... Μου αρέσει να κάνω απολογισμό των πεπραγμένων, των συναισθημάτων της χρονιάς που πέρασε.

Χριστουγέννων

POSITIVE VIBES

"Το πνεύμα των Χριστουγέννων"

Dec 19 2017

Χριστούγεννα! Ήρθανε και πάλι, πόση χαρά! Τη λατρεύω αυτή τη γιορτή! Και μόνο η λέξη Χριστούγεννα μου φέρνει χαμόγελο στα μάτια και μελώνει την ψυχή μου σαν να πασπαλίζεται με ζάχαρη άχνη. Άχνη σαν κι αυτή των κουραμπιέδων που κάνει όλο το σπίτι να μυρίζει Χριστούγεννα και σκορπίζει τη μαγεία τους παντού!

Πάντινγτον 2

TIME WITH KIDS

"Πάντινγτον 2"! Μια ταινία για μικρούς και μεγάλους!

Dec 14 2017

Σινεμά με τα παιδιά. Κλασσική έξοδος. Τελευταία "υποτίθεται" μεγάλωσαν και δε θέλουν να πηγαίνουν σε "παιδικές" ταινίες. Πείσθηκαν να πάμε στην ταινία "Πάντινγκτον 2 " επειδή παίζουν ηθοποιοί και χαρακτηρίζεται από τους κριτικούς "οικογενειακή" ταινία.

Νερο H2O

HEALTHY TIPS

Νερό! Μάθε τα μυστικά του!

Dec 13 2017

Νερό! Πηγή ζωής, πηγή ενέργειας! Άπειρα τα οφέλη από την κατανάλωση του! Όλοι τα γνωρίζουμε, δε θα τα αναλύσουμε εδώ. Ή μήπως όχι; Γνωρίζεις αλήθεια τα παρακάτω; Νερό! Μάθε τα μυστικά του!

Βαμπίρ ενέργειας

POSITIVE VIBES

"Βαμπίρ ενέργειας;" Όχι ευχαριστώ!

Dec 11 2017

Έχετε νιώσει ποτέ μετά από συνάντηση με φίλο κούραση; Απογοήτευση; Κενό; Γιατί;;; "Είναι φίλη μου, είναι καλός άνθρωπος, όμως..." σκέφτομαι . Τις προάλλες επιστρέφοντας σπίτι μετά από συνάντηση για καφέ με φίλη, κάθισα στον καναπέ νιώθοντας ανακούφιση που είχε τελειώσει κι αυτή η...υποχρέωση! 

Τερμα ποδοσφερου

TIME WITH KIDS

Μαμάδες έτοιμες για δράση!!

Dec 07 2017

Έχετε αναρωτηθεί εάν τις ώρες που είμαστε με τα παιδιά μας τις...αξιοποιούμε σωστά; Ευτυχώς αρκετά σύντομα συνειδητοποίησα την αξία του "ποιοτικού χρόνου" με τα παιδιά. Είμαι αρκετές ώρες με τα παιδιά μου αλλά θα έλεγα ότι τα πρώτα χρόνια είχα ένα ρόλο "μαμά-συντονίστρια-διεκπεραιώτρια". Οι ώρες που πραγματικά θυμούνται και αναζητούν τα παιδιά (μαζί μου) είναι φυσικά οι ώρες που.... παίζουμε μαζί!

Τοξο με βελος μολυβη

POSITIVE VIBES

Βάλε στόχο τώρα! Δώσε ζωή στα όνειρα σου!

Dec 04 2017

Πόσες φορές αλήθεια στη ζωή μας έχουμε πει ότι θα κάνουμε κάτι και συνεχώς το αναβάλλουμε; Πόσες φορές ακολουθούμε τη ρουτίνα χωρίς να κάνουμε....την αλλαγή που θα μας αναζωογονήσει;  Η ιστορία με μένα επαναλαμβανόταν για...χρόνια: "αχ πόσο θέλω να ταξιδέψω... στη Βιέννη! Θα το κάνω κάποια στιγμή. Θέλω να χάσω 3 κιλά! Θα το κάνω κάποια στιγμή. Θέλω να ξεκινήσω... ένα blog! Ε κι αυτό θα το κάνω κάποια στιγμή!"

"Αλέξης Ζορμπάς"

BOOKS

"Αλέξης Ζορμπάς"

Nov 29 2017

Καζαντζάκης! Από τους μεγαλύτερους συγγραφείς! Ο λόγος του διαχρονικός, ζωντανός, άμεσος. Φιλοσοφημένος, ποιητικός, μεστός από νοήματα και εικόνες! Πρόσφατα διάβασα το "Βίος και πολιτεία του Αλέξη Ζορμπά" και κατάλαβα γιατί αποτέλεσε σημείο αναφοράς της συγγραφικής του ταυτότητας.