nana life on life
πασχαληνα αυγα

POSITIVE VIBES

Πάσχα! Αφορμή για περισυλλογή και ανάταση ψυχής!

Apr 03 2018

Μεγάλη εβδομάδα! Εβδομάδα σκέψης και περισυλλογής. Εβδομάδα κατάνυξης, ήπιων και χαμηλών τόνων, εγκράτειας και αγάπης.

ουρανος, πηδαει πανω απο γκρεμο

POSITIVE VIBES

Μα τι είναι επιτέλους το life coaching;;;

Mar 26 2018

Κι ύστερα ήρθε ο καιρός της κρίσης... κι ύστερα ήρθε ο καιρός της επαγγελματικής κρίσης... της οικονομικής κρίσης... κι ύστερα ήρθε ο καιρός της κρίσης ηλικίας (ε ναι, εκεί στα 40 χτυπάει!)... κι ύστερα ήρθε ο καιρός της εσωτερικής κρίσης και της αναζήτησης.... που πάω, τι κάνω, γιατί; Κι ύστερα ήρθε η ώρα του life coaching!

δεντρο με αξιες

POSITIVE VIBES

Σαν να μην πέρασε μια μέρα!

Mar 19 2018

Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Κι όμως... πέρασαν 20 χρόνια...20 χρόνια από τότε που ξένοιαστα παιδιά βρεθήκαμε μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού μας, να σπουδάσουμε σε μια άλλη πόλη!

χαρουμενα παιδια

WITH LISA'S EYES

Όχι άλλη κριτική! Είμαι παιδί!

Mar 14 2018

Να 'μαι πάλι εδώ για να σας πω τι μου συμβαίνει! Είμαι η Λίζα, 12 χρονών και... είμαι καλά! Είμαι τώρα καλά, πριν λίγο καιρό δεν ήμουν και τόσο καλά, αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει το γιατί. Τελικά κατάλαβα...Όχι άλλη κριτική! Είμαι παιδί!

φυση ειρηνη

POSITIVE VIBES

Βρες....ΕΣΕΝΑ!!!

Mar 12 2018

Υπάρχουν μέρες που αναρωτιέσαι "ποιος είμαι; πού είμαι; τι θέλω; τι κάνω για μένα; που πάω; γιατί το κάνω αυτό;" Μήπως δεν προλαβαίνεις ούτε αυτό να αναρωτηθείς και απλά ακολουθείς την ρουτίνα, την πορεία που ίσως δε χάραξες ούτε καν εσύ; Μήπως δε θέλεις να αναρωτηθείς γιατί φοβάσαι τις απαντήσεις;

"Πες μου να έρθω κι όλα τα αφήνω...αλλά πες μου το"

BOOKS

"Πες μου να έρθω κι όλα τα αφήνω...αλλά πες μου το"

Mar 07 2018

Ένα υπέροχο, διαφορετικό βιβλίο, που με κέρδισε αμέσως! "Πες μου να έρθω κι όλα τα αφήνω...αλλά πες μου το"! Διαβάζεται απνευστί (είναι και μικρό), δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον, έχει υπέροχη γλώσσα, υπέροχα νοήματα. Ταξίδι αυτογνωσίας θα το έλεγα!

Καθρευτης

POSITIVE VIBES

Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου....ποιά είμαι;

Mar 05 2018

Υπάρχουν μέρες που αισθάνεσαι όμορφη, πετυχημένη, αποδεκτή, ικανή; Υπάρχουν άλλες μέρες που αισθάνεσαι άσχημη, αποτυχημένη, ανίκανη; Όχι αγαπημένη φίλη, δεν είσαι διχασμένη προσωπικότητα, μην ανησυχείς!

βρώμη

HEALTHY TIPS

Περί βρώμης ο λόγος!!!

Mar 01 2018

Δε φανταζόμουνα ποτέ ότι η βρώμη θα γινόταν μία από τις αγαπημένες μου γεύσεις! Τελικά έχει μεγάλη σημασία να βρεις αυτό το κάτι που θα κάνει μια "αδιάφορη" γεύση να απογειωθεί! Ε ναι, δεν είναι νόστιμες μόνο οι σοκολάτες, τα τσιπς, οι πίτσες. Μπορούν να είναι πεντανόστιμες και τροφές με πολύ υψηλή διατροφική αξία! Περί βρώμης ο λόγος λοιπόν!

λεξεις

POSITIVE VIBES

Βάλε ρήματα στη ζωή σου!!

Feb 26 2018

Πάντα μου άρεσαν οι λέξεις! Με μάγευε η δύναμη τους! Απίστευτη δύναμη... Μπορούν να οδηγήσουν στο θαύμα,  στην καταστροφή,... στην αλλαγή!

μάχη

WITH LISA'S EYES

Κερδίζω ή κερδίζεις; Είναι μάχη τελικά;

Feb 21 2018

Είμαι η Λίζα, 12 χρονών και όπως θα θυμάστε έχω μονίμως έναν προβληματισμό με κάτι! Αυτή την εβδομάδα η απορία μου είναι για τις διαφωνίες, για τις διαμάχες γονιού-παιδιού, μαμάς-κόρης. Τελικά πρόκειται κάθε φορά για αγώνα, για μάχη; Είναι ποιός θα κερδίσει; Ο αγώνας έχει νικητές και ηττημένους; Κερδίζω ή κερδίζεις;