nana life on life
μυαλο

WITH LISA'S EYES

Παίξε με το μυαλό σου και διώξε τις φοβίες σου!

Feb 19 2018

Παρασκευή βράδυ, καλοκαίρι. Επιστρέφω σπίτι μετά από παιδικό σινεμά παρέα με 4 παιδιά (2 δικά μου και 2 ανίψια). Ανοίγω την πόρτα του σπιτιού και....ω Θεέ μου...είναι εκεί και μας περιμένει! Στη μέση του σαλονιού μου με θράσος και ξιπασμό! Μια απαίσια, τεράστια... Τερέζα (μια κατσαρίδα ντε)!!!

Valentine's day

WITH LISA'S EYES

"Σκούντησε" τον νεανικό σου εαυτό και γιόρτασε!

Feb 12 2018

Αγάπη...Έρωτας....Πόσες φορές αλήθεια εκφράζουμε αυτά τα συναισθήματα στο έτερον ήμισυ; Συνήθως ελάχιστες! Κι όταν τα εκφράζουμε, με ποιόν τρόπο τα εκφράζουμε; Με λόγια; Με πράξεις; Με κατανόηση; Με δωράκια; Μήπως χρειαζόμαστε μια αφορμή; Μήπως η αφορμή λέγεται "Άγιος Βαλεντίνος";

Στράτος Αλημπατές

FACE TO FACE

Στράτος Αλημπατές, ένας πολλά υποσχόμενος στιχουργός!

Feb 07 2018

Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα στήλη στο blog, που θα ασχολείται με ανθρώπους που έχουν πετύχει κάποιους στόχους τους, που θα μοιραστούν μαζί μας το πως τα κατάφεραν, θα μοιραστούν εμπειρίες ή θα μας ενημερώσουν για θέματα που μας ενδιαφέρουν!

Δευτερα

POSITIVE VIBES

Κάνε τη Δευτέρα την πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας!

Feb 04 2018

Δευτέρα... τσαγκαροδευτέρα..."το σύνδρομο της Δευτέρας"... Βλέφαρα βαριά, στόμα σε "γυμναστικές επιδείξεις"(ατελείωτα χασμουρητά), πάτημα βαρύ, κινήσεις νωθρές...Με λίγα λόγια, ξεκίνημα Δευτέρας!

Τσάρλι Τσάπλιν

TIME WITH KIDS

Γιατί θέατρο με τα παιδιά; Και... Τσάρλι Τσάπλιν!

Jan 31 2018

Τσάρλι Τσάπλιν...Σαρλώ! Εμβληματική μορφή που σημάδεψε τον παγκόσμιο κινηματογράφο του εικοστού αιώνα! Φέτος η ζωή και το έργο του αναβιώνουν σε μια εξαιρετική παράσταση του Γάλλου θεατρικού συγγραφέα Ντανιέλ Κολά στο θέατρο Ακροπόλ.

ρολοι

POSITIVE VIBES

Πρόσθεσε χρόνο μέσα στη μέρα σου!

Jan 29 2018

Μέχρι πρότινος "έτρεχα και δεν έφτανα"! Πολλές υποχρεώσεις, λίγος χρόνος, πολύ άγχος, μικρή παραγωγικότητα. Ε, όχι... δε γινόταν να συνεχίσω έτσι! Κάτι έπρεπε να κάνω! Να προσθέσω χρόνο μέσα στη μέρα μου! Αυτό έκανα...Έφτιαξα μόνη μου επιπλέον χρόνο! Πώς; Με διαχείριση χρόνου!

Ασφαλεια

WITH LISA'S EYES

Όρια στα παιδιά. Πόσο απαραίτητα είναι;

Jan 24 2018

22/1/2018 Είμαι και πάλι μπερδεμένη...Τόσο καιρό ήθελα η μαμά να με αφήσει ελεύθερη να κάνω ότι θέλω, να μη με πιέζει για τίποτα. Εδώ και δεκαπέντε μέρες το "όνειρο μου" έγινε πραγματικότητα! Κάνω ό,τι θέλω! Όμως...δεν είμαι ευχαριστημένη...μάλλον λυπημένη...

Χαρα Ενεργεια

POSITIVE VIBES

Πως να έχεις πάντα ενέργεια και…να πετάς!

Jan 22 2018

Δευτέρα απόγευμα, πηγαίνω γυμναστήριο, ώρα 7. Συμμετέχω στο ομαδικό cross training. Νομίζω θα λιποθυμίσω (και πάει και το image μου)! Καθόλου ενέργεια... Τρίτη απόγευμα, ώρα 7 και πάλι γυμναστήριο (δε με πτόησε η παρά λίγο "λιποθυμία μου"). Ακολουθώ ίδιο πρόγραμμα, ίδιος προπονητής. Σήμερα...πετάω!

καρδιες στον ουρανο

POSITIVE VIBES

Εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Jan 16 2018

Έχετε σκεφτεί πως θα ήταν αν μπορούσαν να συμβούν όλα όσα θα θέλατε; Πώς θα ήταν η ζωή σας; Πώς θα ήσουν εσύ συγκεκριμένα; Πώς θα ζούσες; ....Για πάμε να δούμε! Εκεί όπου όλα μπορούν να συμβούν!

Κεντρο Αθηνα Ακροπολι

TIME WITH KIDS

Βόλτα με τα παιδιά στο κέντρο!

Jan 11 2018

Όσα χρόνια δούλευα στο κέντρο της Αθήνας η σχέση μου μαζί του ήταν...ψυχρή και τυπική! Όταν διακόπηκαν οι επαγγελματικοί μας δεσμοί, ξεκίνησε μια σχέση... αγαπησιάρικη! Στο κέντρο πηγαίνω συχνά πια για να κάνω βόλτα στα μποέμ σοκάκια του, για καφέ, φαγητό, θέατρο. Πολλές φορές πηγαίνουμε με τα παιδιά και είναι από τις αγαπημένες τους βόλτες! Βόλτα με τα παιδιά στο κέντρο λοιπόν!