nana life on life
Αποτοξινωτικά ροφήματα

HEALTHY TIPS

Αποτοξινωτικά ροφήματα, καλοκαιρινοί χυμοί!

Jun 06 2018

Καλοκαιράκι! Ευκαιρία για αποτοξίνωση! Ζέστη και διάθεση για κάτι δροσερό. Τι καλύτερο από ένα φυσικό χυμό ή από ένα αποτοξινωτικό ρόφημα με πολλά παγάκια; Αποτοξινωτικά ροφήματα, καλοκαιρινοί χυμοί λοιπόν!

believe

POSITIVE VIBES

Επίδραση "placebo"!!

Jun 04 2018

Πώς θα σου φαινόταν εάν υπήρχε ένα χαπάκι που θα το έπαιρνες και θα έδιωχνε μακριά τις άσχημες σκέψεις, το άγχος και τους φόβους σου; Που θα λύνονταν τα προβλήματα σου και θα έπαιρνες τις σωστές αποφάσεις; Αισθάνεσαι ήδη καλύτερα; Επίδραση "placebo"!!

keep calm and goodluck on your exams

WITH LISA'S EYES

Γράμμα σε μια αγχωμένη μαμά!

May 28 2018

Είμαι η Λίζα, σχεδόν 13 χρονών και γράφω τις σκέψεις μου για θέματα που με απασχολούν. Αυτές τις μέρες με απασχολούν οι γραπτές εξετάσεις που θα δώσω τελειώνοντας την Α΄ Γυμνασίου, δηλαδή σε 2 μέρες! Αποφάσισα να γράψω γράμμα στην αγχωμένη μου μαμά!

Happy Birthday

POSITIVE VIBES

Ημέρα γενεθλίων!

May 21 2018

Είναι από αυτές τις μέρες που ξυπνάς με σκέψεις, με χαμόγελα, με ερωτήματα, με νοσταλγία, με "θέλω", με "ευχαριστώ". Με ένα από αυτά ή με όλα αυτά μαζί! Ναι, με όλα αυτά μαζί! Γιατί είναι...μέρα γενεθλίων! Η ημέρα των γενεθλίων μου!

Ασπα

FACE TO FACE

"Aspa on line"! Είναι εδώ και μας ανοίγει την καρδιά της!

May 13 2018

Εδώ και ένα χρόνο έχει μπει στη ζωή μου η "Aspa on line", κατά κόσμον Άσπα Τσαμαδή, η blogger, μαμά, καθηγήτρια φυσικής αγωγής,  δασκάλα...η δασκάλα μου στο blogging και φίλη πια! Είναι μαζί μας και μας ανοίγει την καρδιά της!

θεληση

POSITIVE VIBES

Όταν τα "θέλω" γίνονται "μπορώ"!

May 06 2018

Θέλω αλλά...αποκλείεται να γίνει...είναι αδύνατον...είναι δύσκολο...δεν πρέπει ...δε θα το κάνω...δε μπορώ! Είσαι σίγουρος-η; Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις τα "θέλω" "μπορώ"; Όταν τα "θέλω" γίνονται "μπορώ"!

blog

POSITIVE VIBES

Blog success!!!

May 01 2018

Από μικρή μου άρεσε να γράφω. Να καταγράφω τις σκέψεις μου. "Κρατούσα ημερολόγιο". Αργότερα έγραφα κείμενα. Μετά ποιήματα.

ποδηλατο χρωματιστο

POSITIVE VIBES

Η ζωή μας μια βόλτα με ποδήλατο!

Apr 23 2018

Τι είναι η ζωή; Μια βόλτα! Μια υπέροχη βόλτα σαν να έχεις ανέβει σε ποδήλατο! Δε με πιστεύεις; Δεν το έχεις σκεφτεί κι εσύ; Πάμε να το δούμε!

δρομος ανατολη ηλιου

POSITIVE VIBES

Χάραξε τη δική σου πορεία!

Apr 16 2018

Πόσο  διαφέρουμε αλήθεια οι άνθρωποι....μα και πόσο ίδιοι είμαστε! Κάθε άνθρωπος άλλη ψυχή, άλλο μυαλό, όμως κοινές συνήθειες, ζωή παρόμοια. Το έχεις παρατηρήσει; 

καφες

POSITIVE VIBES

Απόλαυσε τις "ρουτίνες" σου!

Apr 11 2018

Πάει και το Πάσχα! Τέλος και οι διακοπές...Επιστροφή στην καθημερινότητα...στη ρουτίνα... Τελικά είναι τόσο άσχημο αυτό; Μήπως έχει γίνει "ρουτίνα" να γκρινιάζουμε μετά το τέλος των γιορτών;