nana life on life
Καρδια

POSITIVE VIBES

Συναισθηματική πείνα! Μην τρως άλλο τα συναισθήματα σου!

Apr 23 2020

Τρώς κι εσύ πιο πολύ αυτές τις μέρες; Γκρινιάζεις ότι πάχυνες; Ότι το "μένουμε σπίτι" οδηγεί σε επιπλέον κιλά στη ζυγαριά; Τρώς γενικότερα περισσότερο από ότι θα ήθελες αλλά δεν ξέρεις το γιατί; Και το κυριότερο δε μπορείς να σταματήσεις; Είσαι αντιμέτωπος με την συναισθηματική πείνα!

Αντρας Γυναικα Κορονοϊός

POSITIVE VIBES

Έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού!

Apr 09 2020

Διαχειριστήκαμε τον φόβο, αντιμετωπίσαμε το κλείσιμο στο σπίτι, προσαρμοστήκαμε στις αλλαγές...Και ο έρωτας; Τι γίνεται με τον έρωτα στα χρόνια του κορονοϊού;

Βελος Ανθρωπος

POSITIVE VIBES

Βρες ξανά τα κίνητρα σου!

Apr 01 2020

Νιώθεις ότι δεν έχεις διάθεση για τίποτα; Ότι έχεις χάσει τη δημιουργικότητα σου; Ότι έχασες τους στόχους σου; Θέλεις να κινητοποιηθείς ξανά, να στοχεύσεις και να πετύχεις; Βρες ξανά τα κίνητρα σου!

Αντρας ισορροπεί σκοινί

POSITIVE VIBES

Διώξε τον φόβο! Είσαι πιο δυνατός!

Mar 23 2020

Ποιό είναι το χειρότερο που έχει συμβεί στη νέα κατάσταση που ζούμε; Ότι έχουμε έναν επισκέπτη που καθόλου δε μας αρέσει και κάνει συνεχώς και πιο αισθητή την παρουσία του...τον φόβο! Ήρθε η ώρα... Διώξε τον φόβο!

Λουλουδια μελισσα

POSITIVE VIBES

Κορονοϊός.... Κυριάρχησε στο νου! Βρες τα θετικά!

Mar 12 2020

Και ξαφνικά τα δεδομένα αλλάζουν! Ο ρυθμός της ζωής σου αλλάζει....τα συναισθήματα σου αλλάζουν....σκέψεις...αμφισβήτηση...Και τώρα, τι;;; Κορονοϊός...Όλα καλά!

Οργανωση Γυναικα

POSITIVE VIBES

Κορίτσι, γυναίκα, δύναμη!

Mar 07 2020

..."Και έρχεται ο πρίγκιπας και σώζει το κορίτσι! Και έζησαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα"! Πόσες φορές το έχεις ακούσει αυτό μικρή; Πόσες φορές χαμογέλασες ευτυχισμένη και κοιμήθηκες ξένοιαστα μικρό κορίτσι; Και ύστερα γύρισες πλευρό, άνοιξες τα μάτια και ήσουν γυναίκα πια!

Γυναικα καθρεφτης

POSITIVE VIBES

Καθάρισε τα ζιζάνια της σκέψης!

Feb 20 2020

Κοίταξε στον καθρέφτη...Τι βλέπεις; Το πρόσωπο σου. Πώς είναι; Χαρούμενο, φωτεινό; Θλιμμένο, σκοτεινό; Έχεις παρατηρήσει ότι βλέπεις απέναντι σου την ψυχή σου, τις σκέψεις σου, τα συναισθήματα σου; Όλα εκεί φαίνονται! Στο πρόσωπο σου! Αυτό είσαι...η ψυχή σου! Όμως πρόσεξε...καθάρισε τα ζιζάνια!

Λαμπα ιδεες

POSITIVE VIBES

Δημιουργικότητα... ταλέντο ή δεξιότητα;Θέλεις να την αποκτήσεις;

Feb 06 2020

Ένα από τα ζητούμενα της εποχής είναι η δημιουργικότητα! Να δημιουργήσεις καινούριες ιδέες που θα σε οδηγήσουν σε νέα προϊόντα, σε νέα projects, σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα!

Μιχάλης Λουλούδης

FACE TO FACE

Μιχάλης Λουλούδης, 24 χρόνια "Sport Cafe"!

Jan 22 2020

Σήμερα έχω τη χαρά να φιλοξενώ τον Μιχάλη Λουλούδη, τον ιδιοκτήτη και "ψυχή" της αγαπημένης αλυσίδας καταστημάτων "Sport Cafe"! https://www.sportcafe.gr/ Ο Μιχάλης, ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, μοιράζεται μαζί μας την πορεία του προς την επιτυχία, στόχους και όνειρα και μας εμπνέει για την επιτυχία! "Επενδύω σε ανθρώπους με καλό χαρακτήρα....Δεν πιστεύω στην αποτυχία. Αποτυγχάνει κάποιος, τη στιγμή που το δηλώνει στον εαυτό του...Διορατικότητα,επιμονή, υπομονή,ελαστικότητα, προσήλωση,σίγουρα είναι σημαντικά εργαλεία επιτυχίας....στη ζωή μας υπάρχει μία παράμετρος που ποτέ δεν έπαιζε τόσο τεράστιο ρόλο όσο σήμερα:η ταχύτητα!" Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα μας είπε ο Μιχάλης στην παρακάτω συνέντευξη. Φυσικά και για τις ενδυματολογικές τάσεις του 2020! Τον ευχαριστώ πολύ!!!

Τετραδιο 2020 Resolutions

POSITIVE VIBES

Στόχευσε ψηλά και πέτυχε!

Jan 09 2020

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες αποφάσεις! Τι χρειάζεται για να πετύχεις; Τι εμποδίζει την επίτευξη των στόχων σου; Πώς θα τα καταφέρεις φέτος; Στόχευσε ψηλά και πέτυχε!