nana life on life
Be the change

POSITIVE VIBES

Κόψε την κορδέλα και γίνε η αλλαγή που θέλεις!!

Jul 11 2019

Έχεις σκεφτεί ότι εσύ ο ίδιος βάζεις εμπόδια στον εαυτό σου και δεν τον αφήνεις να γίνει καλύτερος και πιο ευτυχισμένος; Έχεις σκεφτεί ότι υπάρχουν λέξεις που επαναλαμβάνεις και λειτουργούν σαν τροχοπέδη στο να εξελιχθείς και να πετύχεις;

Retreat

COLOURS OF LIFE

RETREAT Life Coaching και mindfulness!

Jul 03 2019

Φθινόπωρο...ώρα για ανανέωση! Πιστεύεις ότι είναι μακριά ακόμη; Απολαμβάνεις το τραγούδι των τζιτζικιών χωρίς να προγραμματίζεις  το χειμώνα που έρχεται γεμάτος υποσχέσεις; Θυμάσαι όμως τι έπαθαν τα τζιτζίκια!! Φρόντισε λοιπόν από τώρα! Φθινόπωρο! Ώρα για restart! Κάνε επανεκκίνηση τώρα στις σχέσεις, στα επαγγελματικά, στη ζωή! RETREAT Life Coaching και mindfulness!

Mindfulness

POSITIVE VIBES

Mindfulness! Επίλεξε να ζεις τη στιγμή!

Jun 25 2019

Μήπως αισθάνεσαι ότι έχεις μπει στον "αυτόματο πιλότο" και δε ζεις τις στιγμές; Μήπως ξεχνάς πού έχεις βάλει τα κλειδιά, πού έχεις παρκάρει το αυτοκίνητο; Είσαι αγχωμένος και δε χαλαρώνεις; Δεν έχεις διάθεση για να "κάνεις", κουράστηκες να "κάνεις" συνεχώς και να μην "είσαι"; Ήρθε η ώρα να βάλεις το mindfulness στη ζωή σου!

Γυναικα που τρεχει

POSITIVE VIBES

Φύγε!! Μην παλεύεις όταν δεν αξίζει!

Jun 18 2019

Τι κάνεις όταν νιώθεις μια θηλιά γύρω από το λαιμό σου να σε πνίγει; Να χάνεις την ανάσα σου και να σου ανεβαίνουν δάκρυα στα μάτια; Να χάνεις τον αέρα σου και να νιώθεις εγκλωβισμένος χωρίς έξοδο διαφυγής;... Φύγε!

Βαλεντίνα Σιδέρη-Κούρτη

FACE TO FACE

Βαλεντίνα Σιδέρη-Κούρτη!Εγγύηση για ένα λαμπερό πρόσωπο!

Jun 10 2019

Με μεγάλη χαρά φιλοξενώ σήμερα τη φίλη μου Βαλεντίνα Σιδέρη-Κούρτη, υπεύθυνη του τμήματος αισθητικής-ιατρικής του πολυιατρείου "SKC" στη Ν.Σμύρνη. Από σήμερα και για μια φορά το μήνα θα είναι μαζί μας να μας συμβουλεύει για θέματα ομορφιάς, αισθητικής και να λύνει όποια απορία έχουμε!! Εκμεταλλευτείτε το λοιπόν φίλες και φίλοι, στείλτε τις απορίες σας (στο inbox της σελίδας, στο email του blog μου, όπου θέλετε) και θα απαντηθούν τον επόμενο μήνα! Η Βαλεντίνα θα μας δίνει σε βίντεο τη συμβουλή του μήνα!! Η Βαλεντίνα βρίσκεται πολλά χρόνια στον χώρο της αισθητικής και είναι απλά... καταπληκτική σε αυτό που κάνει! Βέβαια για μένα το κυριότερο είναι πως πρόκειται για έναν υπέροχο άνθρωπο που σε κερδίζει αμέσως με το χαμόγελο της και την ειλικρινή καλοσύνη της! Και εσωτερικός και εξωτερικός κόσμος...υπέροχοι! Από αυτόν εδώ τον ιστότοπο προσωπικής ανάπτυξης έχουμε πει ότι κύριο μέλημα μας είναι να φροντίζουμε το μυαλό, την ψυχή και τότε η ισορροπία και ευτυχία της ψυχής θα αντανακλώνται σε ένα πανέμορφο πρόσωπο! Αλλά.... δεν ξεχνάμε την περιποίηση, τη φροντίδα της εξωτερικής εμφάνισης και με άλλους τρόπους! Προσεγμένη διατροφή, γυμναστική και...Βαλεντίνα!! Πάμε να δούμε τι μας συμβουλεύει η αγαπημένη όχι μόνο δική μου αλλά και πολλών celebrities!! Εμείς ρωτάμε, η Βαλεντίνα απαντάει! - Βαλεντίνα μου, ποιά γενική συμβουλή ομορφιάς θα έδινες στις φίλες μας;  Απ’τη στιγμή που δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω, αυτό που πρέπει να πετύχουμε είναι η διατήρηση της σφριγηλότητας και της ελαστικότητας της επιδερμίδας ! Ένα δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο είναι το μεγαλύτερο μυστικό! - Και πώς μπορούμε να διατηρήσουμε το πρόσωπο καθαρό και ενυδατωμένο;  Πρωί-βράδυ και μετά από άσκηση καθαρίζουμε το πρόσωπο μας με ήπιο καθαριστικό. Χρησιμοποιούμε πρωί και βράδυ ορό ματιών, ορό προσώπου, ενυδατική κρέμα ματιών και προσώπου και είμαστε τυπικοί στις θεραπείες μεσοθεραπείας με υαλουρονικό για βαθιά ενυδάτωση. Επίσης χρησιμοποιούμε καθημερινά αντιηλιακό προσώπου με δείκτη προστασίας SPF 30. -Ποιά κατά τη γνώμη σου είναι η πιο πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης;

Ροτοντα

POSITIVE VIBES

Γίνε ένας changemaker!

Jun 04 2019

Πώς θα σου φαινόταν να είσαι ένας changemaker; Να μπορείς να κάνεις την αλλαγή, να μπορείς να παίρνεις την κατάσταση στα χέρια σου, να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις δυσκολίες; Όχι σε ατομικό επίπεδο αλλά σε ομαδικό, σε κοινωνικό! Τι χρειάζεται άραγε;

Good luck

WITH LISA'S EYES

Γράμμα σε μια αγχωμένη μαμά!

May 29 2019

Είμαι η Λίζα, σχεδόν 14 χρονών και γράφω τις σκέψεις μου για θέματα που με απασχολούν. Αυτές τις μέρες με απασχολούν οι γραπτές εξετάσεις που θα δώσω τελειώνοντας την B΄ Γυμνασίου, δηλαδή σε 2 μέρες! Αποφάσισα να γράψω γράμμα στην αγχωμένη μου μαμά!

Happy Birthday

POSITIVE VIBES

Γενέθλια και πάλι!!!

May 22 2019

Μα πόσο γρήγορα πέρασε κι αυτός ο χρόνος! Νιώθω σαν να με έχουν βάλει στο fast forward και μέχρι να ανοιγοκλείσω τα μάτια πέρασαν 365 μέρες! Γενέθλια και πάλι! Τέλεια!

Thank you

POSITIVE VIBES

Να ευγνωμονείς!

May 15 2019

Πόσο συχνά αλήθεια λες "ευχαριστώ"; Πόσο συχνά αισθάνεσαι την ανάγκη να το πεις; Πόσο συχνά το νιώθεις; Για τα μεγάλα; Για τα μικρά; Με αφορμή ένα μικρό περιστατικό έξω από τα Δικαστήρια στην Ευελπίδων (μην είστε περίεργοι, θα το αναφέρω παρακάτω!) αναρωτήθηκα πόσο συχνά νιώθουμε ευγνωμοσύνη ακόμη και για πράγματα που φαίνονται ασήμαντα!

Χαρα θαλασσα

POSITIVE VIBES

Μη φοβάσαι τη χαρά!

May 06 2019

Μήπως φοβάσαι να χαρείς; Μήπως όταν ζεις με χαρά τις στιγμές, φοβάσαι ότι κάτι άσχημο θα συμβεί; Μήπως δεν προλαβαίνεις να χαρείς; Μήπως με όλα αυτά που διαβάζεις και ακούς για τη χαρά και την ευτυχία, έχεις αγχωθεί ότι δεν τη νιώθεις όπως "πρέπει"; Λοιπόν ήρθε η ώρα να μη φοβάσαι τη χαρά!