nana life on life
Ι can

POSITIVE VIBES

Απόκτησε αυτοπεποίθηση και ζήσε όπως θέλεις!

Apr 15 2019

Ξέρεις ποιό είναι το νούμερο ένα όπλο για επιτυχία, για καλύτερες σχέσεις, για μεγαλύτερη χαρά στη ζωή σου και για πραγματοποίηση των ονείρων σου; Η α υ τ ο π ε π ο ί θ η σ η!!

Μη σαμποτάρεις

POSITIVE VIBES

Μη σαμποτάρεις τον εαυτό σου!

Apr 01 2019

Παίρνεις καθημερινά αποφάσεις, μικρές ή μεγάλες...Νομίζεις είσαι μόνος σου; Ότι αποφασίζεις χωρίς να επηρεάζεσαι από κανέναν και τίποτα; Λάθος...Έχεις έναν μικρό "φίλο" ή έναν μικρό "διαβολάκο" που στέκεται εμπόδιο σε κάθε σου βήμα! 

Αναστασία Δουλγέρη

FACE TO FACE

Αναστασία Δουλγέρη, η διατροφολόγος που λύνει όλες τις απορίες σου!

Mar 26 2019

Τι καινούριο μπορεί να μας πει μια διατροφολόγος; Πολλά!!! Πιστέψτε με! Στη συνέντευξη της κλινικής διατροφολόγου Αναστασίας Δουλγέρη, που ακολουθεί, θα "γευτείτε" νέα γνώση! Θα μάθετε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα! Το "tip"; Διατροφολόγιο για εφήβους!

Say no

POSITIVE VIBES

Μη "φορτώνεσαι"! Πες "όχι"!

Mar 12 2019

Μήπως αισθάνεσαι ότι έχεις αναλάβει πολλά βάρη; Μήπως έχεις φορτωθεί "πολλά"; Μήπως λες σε όλους "ναι";  Τότε ήρθε η ώρα να βάλεις το "όχι" στη ζωή σου!

Happy Women's Day

POSITIVE VIBES

Η γυναίκα μέσα από τους πολλούς ρόλους της!

Mar 07 2019

Αγώνες αιώνων για τα αυτονόητα! Για να μπορεί να ακούγεται η φωνή της γυναίκας! Για να μπορεί να διεκδικεί το χώρο της! Για να αντιμετωπίζεται με σεβασμό! Μα δεν αξίζει να το γιορτάζει; Γιορτάζουμε λοιπόν! Χρόνια μας πολλά!!!

Willpower low

POSITIVE VIBES

Η δύναμη της θέλησης δεν είναι...απεριόριστη!

Feb 26 2019

Αναρωτιέσαι γιατί δε μπορείς να τηρήσεις τη δίαιτα που έχεις ξεκινήσει; Γιατί σταμάτησες το γυμναστήριο; Μα ήσουν τόσο αποφασισμένος! Τι έγινε πάλι; Σταμάτα να τα βάζεις με τον εαυτό σου! Μην τον κατηγορείς συνέχεια!

Τύχη

POSITIVE VIBES

Φτιάξε τύχη μόνος σου!!

Feb 19 2019

Παρασκευή βράδυ στο Γκάζι. Θέατρο με φιλενάδα, βολτούλα. Με φαρδύ χαμόγελο φτάνω στο αυτοκίνητο μου, που είχα παρκάρει σε στενότης περιοχής και...βλέπω το πίσω τζάμι σπασμένο! Γκαντεμιά! !Τι τύχη κι απόψε!

δυο καρδιες

POSITIVE VIBES

Φαντάζεσαι έναν κόσμο χωρίς....παγωτό;;;

Feb 13 2019

Έρωτας...ανάγκη, ουτοπία, αλήθεια; Τι χρώμα θα είχε για εσένα αν ήταν χρώμα; Κόκκινο της φωτιάς, κίτρινο, γκρίζο; Τι υφή θα είχε αν ήταν ύφασμα; Βελούδινη και απαλή ή τραχιά και σκληρή; Τι συναισθήματα σου ξυπνάει; Χαρά, πόνο, περιφρόνηση, έξαρση; Τώρα κατάλαβες τι είναι για σένα ο έρωτας; 

STOP

POSITIVE VIBES

Μην επιτρέπεις σε κανέναν...

Feb 05 2019

Πόσες φορές άφησες να σε αδικήσουν; Να σε κάνουν να αισθανθείς "λίγος"; Να σου πουν τι να κάνεις; Πόσες φορές επέτρεψες να σε αμφισβητήσουν; Να σου πουν οι άλλοι ποιός είσαι εσύ;

Βουνα Ιταλια

POSITIVE VIBES

Βρες την κορυφή σου ξανά!

Jan 29 2019

Πότε αλήθεια σταμάτησες να βάζεις στόχους; Πότε σταμάτησες να βλέπεις την Ιθάκη σου; Πότε σταμάτησες να ονειρεύεσαι; Να ψάχνεις το περισσότερο, το διαφορετικό; Πότε σταμάτησες να ψάχνεις την κορυφή σου; Βρες την κορυφή σου λοιπόν!