nana life on life
Χριστούγεννα

POSITIVE VIBES

Χριστούγεννα!!!

Dec 22 2019

Πολύχρωμα λαμπάκια και ζεστό φως...κόκκινο παντού και χρυσό...ζάχαρη άχνη που χύθηκε από τον κουραμπιέ, μουσικές και μελωδίες μεταξένιες για τα αυτιά, χαμόγελα και αγκαλιές! Χριστούγεννα!! Μεταμόρφωση...Σκρουτζ, Κρουέλα και λοιποί κακοί τύποι, δεν υπάρχουν πια! Τη θέση τους παίρνουν κάτι τύποι φιλικοί, ζεστοί και...αγαπησιάρηδες! Αυτό είναι τα Χριστούγεννα...αγάπη!!! Αγάπη είναι...

Άνθρωποι

POSITIVE VIBES

Μην... παραμυθιάζεσαι!

Dec 12 2019

Δεν σου τηλεφώνησα γιατί...ήμουν "πνιγμένος"! -Θα σε έπαιρνα αλλά...δεν πρόλαβα! -Περίμενα εσύ να μου προτείνεις να βγούμε, έτσι δε γίνεται πάντα; -Με απασχολούν τόσα πολλά, που δε θα ήμουν καλή παρέα, γι αυτό και "χάθηκα"! Αλήθεια;; Μην παραμυθιάζεσαι!

Παιδί

POSITIVE VIBES

Το σύνδρομο του καλού παιδιού!

Dec 05 2019

Μήπως βασανίζεσαι συχνά από ενοχές; Μήπως αναρωτιέσαι αν έπραξες σωστά, αν συμπεριφέρθηκες όπως πρέπει, αν τους ευχαρίστησες όλους; Πόσο ήρεμος όμως στ'αλήθεια μπορείς να είσαι; Μήπως σε ακολουθεί το σύνδρομο του καλού παιδιού; Ήρθε η ώρα να αποτινάξεις αυτόν τον τίτλο!

Πεταλουδες πετρες

POSITIVE VIBES

Αλλάζεις τις λέξεις, αλλάζεις τις σκέψεις!

Nov 22 2019

Πάντα μου προκαλούσαν δέος οι λέξεις! Πόση δύναμη έχουν!Καταστρέφουν, δυναμώνουν, δημιουργούν, αλλάζουν εμπειρίες και καταστάσεις! Αλλάζουν τη σκέψη! Πόσο καλά τις χειρίζεσαι αλήθεια; Σαν εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να δώσεις και να πάρεις κάτι, σαν γέφυρα ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, σαν διεκπεραιωτικό μέσο που στοχεύει κάπου; Αλλάζεις λέξεις, αλλάζεις σκέψη!

Μπαλονια ουρανος

POSITIVE VIBES

Νιώσε και ζήσε!

Nov 14 2019

Πόσα συναισθήματα ένιωσες την εβδομάδα που πέρασε; Πόση ενέργεια ένιωσες; Πόσο ζωντανός; Πόσο κινητοποιήθηκες να κάνεις πράγματα; Νιώσε και ζήσε!

Πετρες βουνο

POSITIVE VIBES

Ισορρόπησε και ευτύχησε!

Nov 07 2019

Μπορείς να πας βόλτα με το ποδήλατο αν δεν ξέρεις ισορροπία; Θα πας τη βόλτα σου ή μήπως πέσεις; Κι αν την πας τελικά, θα είναι ευχάριστη ή μήπως σε πιάσει ναυτία από το πολύ... ταρακούνημα;

Κοπελες Ηλιοβασιλεμα χαρα

POSITIVE VIBES

Βρες τον εαυτό σου και γίνε αυθεντικός!

Oct 31 2019

Πόσο αυθεντικός αλήθεια είσαι; Και τι σημαίνει αυθεντικότητα για σένα; Μήπως πιστεύεις ότι μπορείς να συμπεριφέρεσαι όπως θέλεις επειδή είσαι αυθεντικός και άρα αληθινός; Και μήπως νομίζεις ότι ή γεννιέσαι αυθεντικός ή όχι;

Ποταμι πηδα αντρας

POSITIVE VIBES

Μη φοβάσαι τον φόβο!

Oct 23 2019

Πόσες φορές αλήθεια δεν κάνεις κάτι, επειδή φοβάσαι; Φοβάσαι την απόρριψη...φοβάσαι την αποτυχία...Ούτε καν δοκιμάζεις να κάνεις κάτι που θέλεις, που χρειάζεσαι, γιατί φοβάσαι...το κενό; ; 'Ενα κενό που σε ρουφάει και αν κοιτάξεις βαθιά γράφει αποτυχία...απόρριψη... Μια εικόνα που σου δημιουργεί αρνητικές σκέψεις και φόβο και σε φρενάρει από τις επιθυμίες σου. Φόβος...κρύβεται πίσω από τις περισσότερες αρνητικές σκέψεις, από τα περισσότερα εμπόδια, από τα περισσότερα άσχημα συναισθήματα! Μη φοβάσαι τον φόβο!

Παραλια θαλασσα

POSITIVE VIBES

Σεπτέμβριος σημαίνει αλλαγή, επανεκκίνηση, ανανέωση!

Sep 04 2019

Πάει και το καλοκαιράκι (θεωρητικά τουλάχιστον)! Να ΄μαστε πάλι εδώ! Ανανεωμένοι, μαυρισμένοι, λίγο γκρινιάρηδες, λίγο μελαγχολικοί, έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, για αλλαγές! Σεπτέμβριος! Ο πιο αγαπημένος μήνας! Γιατί όχι; Σεπτέμβριος σημαίνει αλλαγή! Χαμογέλασε!

Καλοκαιρη

POSITIVE VIBES

Το δικό μου καλοκαίρι!!

Jul 24 2019

Εκεί που ενώνεται το πραγματικό με το φανταστικό, εκεί που ενώνεται το ρεαλιστικό με το υπερβατικό...Εκεί που ενώνεται το μπλε της θάλασσας με το γαλάζιο του ουρανού...Σε εκείνη τη νοητή γραμμή, τον ορίζοντα...Εκεί ξεκινάει το δικό μου καλοκαίρι!